U skladu s zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, te novom europskom Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) koja je stupila na snagu 25. svibnja 2018. te Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka tvrtka Rost Šport d.o.o. je poduzela sve korake kako bi Vaši podaci bili pohranjeni i zaštićeni prema navedenim regulativama.

Dalje u tekstu su detaljno objašnjeni postupci prikupljanja, obrade i distribucije Vaših podataka, kao i detaljne informacije o „kolačićima“ (cookies) koje koristi naša web stranica.
 
Kupnja i registracija na stranici www.rost-sport.hr
- Rost Šport d.o.o. prikuplja Vaše osobne podatke preko stranice www.rost-sport.hr u svrhu obavljanja online kupovine. Podaci koji su potrebni za uspješno izvršavanje kupnje su: ime i prezime, adresa, e-mail i kontakt broj. Podatke iz narudžbe Rost Šport d.o.o. proslijeđuje partneru GLS Croatia koji vrši dostavu na Vašu adresu. Napominjemo da je naš partner također usklađen sa svim zakonskim regulativama koje se tiču zaštite osobnih podataka.
- Svaki posjetitelj ima mogućnost registracije. Registracija na stranici www.rost-sport.hr olakšava kupcima kupnju proizvoda. Isto tako služi u svrhu praćenja košarica tijekom pretraživanja proizvoda te u svrhu spremanja podataka o proizvodima korištenjem opcija "Lista želja" i "Profil".
- Pri registraciji će Vam se ponuditi mogućnost primanja newslettera.
- Također, jedino registrirani kupci mogu koristiti pogodnosti Rost Šport Web Shop Loyalty programa.
- Kupnja je moguća i bez registracije na našem Web Shopu.
- Ukoliko vršimo povrat novca za robu kupljenu preko Rost Šport Web Shopa od kupca možemo tražiti IBAN radi uplate na račun.
 
Plaćanje karticama prilikom online kupnje
- Ukoliko plaćanje prilikom online kupnje vršite karticama, preusmjeravamo Vas na T-com PayWay. Napominjemo da podaci sa Vaše kartice  – broj kartice, kontrolni broj, datum valjanosti - nisu vidljivi našem osoblju.
 
Loyalty program
- Svaki kupac koji se registrira na stranici www.rost-sport.hr postaje član Rost Šport Loyalty programa.
- Loyalty program ne zahtijeva dodatne osobne podatke osim navedenih u registraciji
 
Marketinške aktivnosti
- Uz Vaše dopuštenje Rost Šport d.o.o. može koristiti Vaše osobne podatke (ime i prezime, spol i e-mail adresu) za marketinške aktivnosti.


vrh stranice