Pancerice Salomon S/Pro 100 GW Black L41481600

Pancerice Salomon S/Pro 100 GW Black L41481600

Napravljena za skijaše koji traže cjelodnevnu udobnost i beskompromisne performanse, ova čizma kombinira jednostavnu ugradnju, bešavnu podlogu i potpune mogućnosti prilagodbe, tako da možete doživjeti neusporedivo pristajanje dok jurite za tim savršenim zaokretom.

Trenutačno pristajanje - Redizajnirana konstrukcija za korak u kombinaciji s našom ekskluzivnom bešavnom podlogom čini S/PRO najudobnijom čizmom koju je Salomon ikada napravio.

Snaga - Kombinacija Salomonovih tehnologija Coreframe, Sense Amplifier i Sense Strap za povećanje performansi osigurava progresivnost i odskakanje kroz zavoje.

Gripwalk unaprijed montirani ISO 9523 - GripWalk jastučići su unaprijed montirani i njihov specifični oblik nudi poboljšanu udobnost hodanja i bolje prianjanje bez obzira na uvjete.

Coreframe 360° - Coreframe 360° donosi lakoću, poboljšava osjećaje i omogućuje potpune mogućnosti prilagodbe. I školjka i umetci za manžete jamče da će čizma zadržati svoju geometriju i krutost nakon Custom Shell HD procesa.

vrh stranice