Tenisice Mizuno Wave Sky Neo 2 J1GD213401

Tenisice Mizuno Wave Sky Neo 2 J1GD213401

Iskusite vrhunsku tehnologiju trčanja. Wave Sky Neo donosi najjače prednosti najnovije Mizunove inovacije: Mizuno Enerzy za izuzetno visoku udobnost i plutajući osjećaj tijekom vašeg treninga.

Tehničke specifikacije:

Prigušivanje: 10/10
Stabilnost: 4/10
Brzina: 3/10
Težina: 290 g

Tehnologije:

AIR MESH: Materijal u vanjskom gornjem dijelu tenisice pojačan umjetnom kožom daje prozračnost.
DYNAMOTION FIT: Sistem koji omogućava da gornji dio tenisice prati gibanje stopala i s tim sprječava nestabilnost noge u tenisici.
MIZUNO ENERZY: Nova tehnologija stvorena da pruži povrat energije i mekoću veći nego ikad prije. To je dokaz našeg nastojanja da poboljšamo performanse sportaša širom svijeta, istovremeno pružajući sveukupniji ugodniji osjećaj.
MIZUNO ENERZY CORE: Novi uložak premašuje vaša očekivanja udobnosti od prethodnih materijala. Pruža izvrsne obloge s nevjerojatnim povratkom energije. Srednji potplat Mizuno Enerzy Core koristi se za premium modele Mizuno.
MIZUNO WAVE "W": Jedinstvena tehnologija Mizuno Wave "W" koja ujedinjuje dva potrebna elementa da bi dobili odlične tenisice za trčanje – udobnost i stabilnost. Prilikom trčanja po cijelom tijelu dolazi do pojave prekomjernih sila i napetosti, zato je za minimalni rizik od ozljeda, potrebno je osigurati pravu kombinaciju udobnosti i stabilnosti. Wave ploča omogućava odlično ublažavanje udaraca, širenjem te udarne sile na veću površinu. Stabilnost Wave tehnologije se postiže u vanjskim (bočnim) i unutarnjim (medijalnim) površinama tenisice, koja je dizajnirana tako da stabilizira stopalo. Osnovni elementi udobnosti i stabilnosti u Wave ploči su dizajnirani tako da budu prikladni za sve vrste sportske obuće, što se odražava u najlakšim i najnaprednijim tenisicama sa najvišim performansama.
SMOOTHRIDE: Tehnologija koja omogućava optimalnu udobnost i užitak kod trčanja. Novi srednji dio cipele, kojeg je Mizuno razvio na temelju najnovijih računalnih simulacija trčanja. Smooth ride omogućava bolje ublaživanje udaraca i povećava gibljivost tenisice za trčanje.
U4iCX: Sljedeći korak u razvoju za maksimalnu udobnost pri svakom koraku. Novi srednji potplat lakši je od ap + s mnogo većim osjećajem ublažavanja i većom fleksibilnošću.
X10: Posebna guma, 80% bolje postojana od postojeće. Stavljena je na tom dijelu potplata, koji se najviše troši te učinkovito štiti potplat i produljuje vijek trajanja tenisice.

Sastav:

Gornjište - Sintetički i tekstilni materijali
Podstava - Tekstil
Potplat - Drugi materijali, guma

vrh stranice