Skije Elan SLX FUSIONX CRO AAKFWS19

Skije Elan SLX FUSIONX CRO LIMITED EDITION

Kombinacija snage i energije omogućuje vam da s SLX Fusion-om precizno eksplodirate od jednog zavoja do drugog.

Pravljenje kratkih i dinamičnih skijaških zavoja umjetnost je koja zahtijeva maksimalnu razinu pouzdanosti u svoju opremu. Elan SLX Fusion pruža toliko potrebnu sigurnost pomoću tehnologije strelica (Arrow). Ova inovacija kombinira kameriranu potisnu ploču s ugljikom koja prenosi energiju vrhovima, sa slojem titana u obliku strelice koji dodatno opterećuje rubove. Skije imaju nagovještaj rocker profila u kombinaciji sa konstrukcijom za brzi ulazak i stabilnost pri skretanju. Uz to, Elan SLX Fusion dolazi s bočnim zidovima RST, Response Frame Woodcore i dva sloja titana. Krajnji rezultat je okretno skijanje na kratkom zavoju koje će savršeno povezati vaše slalom zavoje cijelom stazom, a da pri tome ne izgubi energiju.

Profil:

Arrow Rocker - Specijalan profil koji sadrži blago podignuti vrh skije s dodatnim pojačanjem u obliku strelice. Takav oblik omogućava brz i eksplozivan ulazak u zavoj te iznimnu preciznost. Pojačanje u obliku strelice aktivira "rocker" i stvara pramac skije mnogo snažnijim i stabilnijim kod svakog okreta skije.

Tehnologiija:

Arrow tehnologija - korištenje strateški oblikovanih ploča i slojeva titana u skiji koje zajednički stvaraju harmoniju u munjevitom prijenosu sila uz savršenu preciznost i točnost. Savijena kompozitna ploča je fiksirana uz skiju te se ponaša kao pojačivač koji generira snagu prema vrhu skije. Titan sloj koji je u obliku strelice prima i transferira tu energiju istovremeno, te se ona zatim prenosi na rub i stvara jači pritisak.

Response Frame Woodcore - Od vrha do dna laminirana drvena jezgra koju čini kombinacija teškog drveta unutar kojeg se nalazi mekša drvena jezgra. Ova konstrukcija je ekstremno robusna i podržava razne stilove skijanja.

RST Sidewall - RST konstrukcija optimizira transfer snage i energije od skijaša preko veza do skije, također omogućuje maksimalno držanje rubnika od vrha do repa skije.

Dual Ti - Dupli Titan je "sendvič" konstrukcija. Drvena jezgra koja se nalazi između dva sloja titana. Konstrukcija omogućuje izvrsnu kontrolu rubnika i napredan flex uzorak za visoko napredne skijaše.

Sistem: FusionX + Arrow Carbon

FUSION X - Iduća generacija sistema veza. Elanova slijedeća generacija vezova s visokom performansom. novi dizajn jednostruke veze omogućuje glatkiji slobodni pregib između skija i veza što vodi ka pokretanju jednostavnog skretanja. 30% lakša, nova piramidalna konstrukcija pojačana je titanom za dodatnu snagu i izravnu, snažnu reakciju od ruba do ruba. Skijanje na velikim brzinama sada je preciznije zbog izravnog prijenosa snage.

vrh stranice