Skije Elan INSPIRE PS ACDFAE19

Skije Elan INSPIRE PS ACDFAE19

Ženske skije koji ne poznaju granice, Inspire PS nude laku kontrolu, izazivaju samopouzdanje i sve to graciozno pretvaraju u atraktivan paket. Inspirirajte se!
Ako tražite skije koje nude sve: maksimalnu kontrolu, samopouzdanje, lakoću okretljivosti i lijep izgled, Elan Inspire je skija za vas. Zahvaljujući tehnologiji Amphibio Truline, Powershell Woodcore pruža vam solidne performanse da napreduje i savladate zahtjevnije terene, ali je dovoljno učinkovit da poboljšate skretanje i cijeli dan budete na padinama.

Profil:

Amphibio - Revolucionaran ski dizajn koji integrira zajedno rocker i camber profil zasebno u lijevoj i desnoj skiji. Amphibio skije odlikuje savijen unutarnji rubnik koji osigurava preciznost, rubnik i stabilnost. Dok s druge, vanjske strane, rocker izdignuta na van strana skije osigurava lakši ulaz u zavoj i mekšu tranziciju tj. prijenos težine i izlazak iz zavoja. Zahvaljujući Rocker i Camber rubovima ( s unutarnje strane rub savinutiji prema stazi, s vanjske strane izdignutiji) oprostit će vam se ponekad krivi prijenos težine i ulazak u zavoj.

Tehnologije:

Amphibio TruLine Technology - Savršenstvo iznutra i izvana. Amphibio Truline uzdiže asimetrični dizajn skijaša do sljedeće dimenzije strateškim postavljanjem materijala preko rubova skija. Strukturalni materijal postavljen je po cijeloj dužini unutarnjeg skijaškog ruba, pružajući veću stabilnost za pokretanje skretanja - dok se manje materijala nanosi preko vanjskog ruba, što rezultira glatkim i laganim savršenim zavojem.
RST Sidewall - RST konstrukcija optimizira transfer snage i energije od skijaša preko veza do skije, također omogućuje maksimalno držanje rubnika od vrha do repa skije
PowerShell - Od ruba do ruba armirana prekrivena konstrukcija, raspodjela snage i stabilnosti na svaki centimetar skije jednako bez dodavanja dodatne težine skiji.
Power Woodcore - Kontrukcija koje je sačinjena od drveta topole koji se nalaze jedan nasuprot drugomu uz kraj skije. Struktura koja osigurava torzionu stabilnost i reducira vibracije.
MonoTi - Konstrukcija unutar koje se nalazi jedan sloj titana na vrhu tj. na drvenoj jezgri za povećane performanse.

Geometrija: 125/76/107
Dužina / radijus: 152 (11.6), 158 (13.1), 166 (14.6)
Sistem: Power Shift
Vez: ELW 10.0 GW SHIFT BLK/PNK


    

vrh stranice