Rukavice 4F Black H4Z21-REM003 20S

Rukavice 4F Black H4Z21-REM003 20S

Skijaške rukavice H4Z21 REM003 4F impresioniraju svojim sportskim dizajnom. Zato će se sigurno svidjeti svakom ljubitelju zimskih sportova.


Rukavice su izrađene tehnologijom Neo Dry , zbog čega imaju vodootporna i vjetrootporna svojstva. Stoga tkanina štiti od vlage i teških vremenskih uvjeta. U isto vrijeme koža može slobodno disati i zbog toga se manje znoji. Zahvaljujući tehnologiji Thinsulate Insulation možete biti sigurni u osjećaj topline i udobnosti, uz malu težinu rukavica u isto vrijeme.


Rukavice su vrlo udobne, a promišljen dizajn jamči visoku udobnost. Remen za zapešće osigurava dobro prianjanje. Smrznuti vjetar, snijeg i kiša ne ulaze unutra. Stoga možete biti sigurni u učinkovitu zaštitu i udobnost.Što razlikuje ovaj model?


Izdržljiv materijal koji će dobro funkcionirati tijekom intenzivne uporabe,

Neo Dry membrana koja štiti od vlage, vjetra,

Podešavanje zgloba za bolje pristajanje.


Parametri:


materijal: 100% poliester

podstava: 100% poliester

dlan: 55% poliester, 45% poliuretan

membrana: Neo Dry

kopča za spajanje rukavica

narukvica

Podešavanje čičak trake u zglobu

Tehnologije:

Thinsulate je materijal za zagrijavanje koji se koristi za jakne, hlače, rukavice, kape i cipele. Temelji se na jedinstvenoj tehnologiji mikrovlakana debljine 2-5 mikrona, koja su 25 puta tanja od debljine vlasi i oko 10 puta manja od vlakana druge sintetičke izolacije (izolacije).


4F Neo-Dry Membrane - membrana koja povećava vodonepropusnost i vjetrootpornost odjevnog predmeta, uz izvrsnu prozračnost. Njegova uporaba osigurava visoku udobnost korištenja i povećanu zaštitu od upijanja vlage.

vrh stranice