Kaciga Uvex MANIC PRO Mint-Pink Mat

Dječja skijaška kaciga Uvex Manic Pro Mint - Pink.

Pametna zaštita za djecu

Kako bi osigurali da su djeca i tinejdžeri optimalno zaštićeni tijekom skijanja, uvex otkriva dvije nove skijaške kacige za sezonu 2018/19: uvex manic pro.

Inmould tehnologija: najbolja zaštita i maksimalna sloboda kretanja

Ne ograničavaju slobodu kretanja djeteta, skijaške kacige za djecu ne smiju biti samo sigurne već i vrlo lagane. Zbog toga su obje dječje skijaške kacige u obitelji uvex manija izrađene pomoću inmould tehnologije, proces u kojem se zaštitni EPS izravno utisne u polikarbonatnu ljusku. Ovo stvara vrlo izdržljivu, ali izuzetno laganu konstrukciju kacige (od 350 grama), koja ima izuzetno visoku otpornost na udarce. Za dodatnu sigurnost uvexovi inženjeri revidirali su dizajn kacige, pružajući ga dalje preko vrata. Da bi
se postigao super jednostavan i prilagodljiv za djecu imaju stupnjevani sustav brze prilagodbe (FAS) i IAS sustav, kao i jednodjelni, monomatski udobni zatvarač za savršenu individualnu prilagodbu.

Djeca mogu postaviti kacigu sa samo nekoliko zavoja novog, optimiziranog kola za podešavanje na poleđini. Na oba modela zajamčena je velika udobnost, zahvaljujući uklonjivom, perivom, antialergenskom i uklonjivim jastučićima za uši, dok sustav ventilacije osigurava hladnu, suhu glavu tijekom cijelog dana.


vrh stranice